مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

دبیر کمیسیون آموزش دیده بان شفافیت: آموزش و پرورش آرای دیوان عدالت اداری را اجرا نمی‌کند

دبیر کمیسیون آموزش دیده بان شفافیت و عدالت گفت: وزارت آموزش و پرورش، اجرای آرای قطعی دیوان عدالت اداری را به تأخیر می‌اندازد یا به آن تمکین نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۶ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هامون سبطی دبیر کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور اظهار کرد: کمیسیون آموزش دیده‌بان به دلیل ماهیت کاری خود ارتباط نزدیکی با دانشجویان و دانش‌آموزان دارد؛ در واقع ما مستقیماً با بخش جوان، فعال و نخبه کشور در ارتباط هستیم؛ قشری حساس و فعال که برای ساختن آینده دلخواه خود از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند؛ بنابراین وقتی ناعدالتی‌هایی را مشاهده کنند، سریعاً نسبت به آن عکس‌العمل نشان داده و اعتراض می‌کنند و می‌خواهند به حق خود برسند.

وی ادامه داد: بنابراین جوانان آینده ساز ایران از مسؤولان امر به ویژه دیوان عدالت اداری که نهادی مترقی و مایه افتخار در نظام قضایی - اداری کشور است و نوعی مجلس قضایی به شمار می‌آید، انتظار دارند که نسبت به خواسته‌های به حقشان عکس‌العمل سریع نشان دهند؛ در حالی که برخی از مسؤولان بسیار با آرامش برخورد می‌کنند و خیال می‌کنند خیلی برای تغییر یک قانون فرصت دارند و به این فکر نمی‌کنند که این تعلل چه مشکلاتی می‌تواند برای دانش‌آموزان یا دانشجویان پدید آورد.

این فعال حوزه آموزش ادامه داد: با کمی دقت به مصاحبه مسؤولان در رسانه‌ها، در می‌یابید که نوع گفتمان وزرا و معاونان آموزش و پرورش نسبت به موضوعات مورد اعتراض خانواده‌ها و ذی نفعان با دیگر معاونان وزیر و وزرای دولت تفاوت می‌کند. به طوری که هم اکنون کار به جایی رسیده که اجرای آرای قطعی دیوان عدالت اداری را به تأخیر می‌اندازند یا به آن تمکین نمی‌کنند. در واقع آن‌ها با این عمل خود سیستم قضایی کشور و اعتبار قانون را در نگاه جوانان زیر سؤال می‌برند.

وی اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش در این چند دهه، در جذب نخبگان و همچنین علاقه‌مندسازی کودکان، نوجوانان و جوانان به دانش و علم، فرهنگ ایرانی - اسلامی، ادبیات فارسی و ...، ضعیف عمل کرده است. / فارس

مطالب مرتبط